Saturday, March 1, 2014

Russian pancakes./ Блины русские.



 For me , pancakes on Saturdays became a family ritual. Cooking pancakes came to automatism. Typically, in the dough, is all that is refrigerated and does not correspond to the original recipe. But it comes with experience ... And today I will tell you the basic recipe and delicious thin pancakes, which is not unique Для меня, блины по субботам стали семейным ритуалом. А приготовление блинов дошло до автоматизма. Обычно, в тесто, идет все, что есть в холодильнике и не соответствует оригинальной рецептуре. Но это приходит с опытом… А сегодня я вам расскажу основной рецепт тонких и вкусных блинчиков, который не является единственным.

For me , pancakes on Saturdays became a family ritual. Cooking pancakes came to automatism. Typically, in the dough, is all that is refrigerated and does not correspond to the original recipe. But it comes with experience ... And today I will tell you the basic recipe and delicious thin pancakes, which is not unique.

Для меня, блины по субботам стали семейным ритуалом. А приготовление блинов дошло до автоматизма. Обычно, в тесто, идет все, что есть в холодильнике и не соответствует оригинальной рецептуре. Но это приходит с опытом… А сегодня я вам расскажу основной рецепт тонких и вкусных блинчиков, который не является единственным.


  We need:
1. Eggs 2
2 . Warm milk -650 ml;
3 . Flour - 280 grams;
4 . Sugar - 3 tablespoons;
5 . -1 Teaspoon salt;
6. 1 tbsp vegetable oil;
7. Butter;
8. Baking soda 1/5 tsp


Нам понадобится:

  1. Яйца- 2 шт. ;
  2. Молоко теплое- 650 мл. ;
  3. Мука – 280 грамм;
  4. Сахар – 3 ст.ложки;
  5. Соль -1 ч.ложка;
  6. Масло растительное 1 ст.ложка;
  7. Масло сливочное;
  8. Сода пищевая 1/5 ч.ложка



Preparation:

1.  Eggs whip, add salt, sugar, 300 gr. milk and vegetable oil. Stir until smooth.
2. Baking soda add 50 gr. hot water and add to mixture with eggs. Continuing to stir, gradually add flour, and knead dough. The dough ready to pour warm milk residues. For thin pancakes, the dough should be at consistency as liquid cream. If you like a curvy can add flour pancakes ...



Приготовление:



1.Яйца взбить, добавить соль, сахар, 300 гр.молока и растительное масло. Перемешать до однородной массы.

2.Соду погасить 50 гр.горячей воды и добавить в смесь с яйцами. Продолжая  перемешивать, постепенно всыпать муку, вымешиваем тесто. В готовое тесто влить остатки теплого молока. Для тонких блинчиков, тесто должно быть, по консистенция, как жидкая сметана. Если вы любите более пышные блины можно добавить муки…


Bake pancakes in a frying pan greased with vegetable oil on both sides until golden brown. Finished pancakes grease with butter.

BON APPETIT ! !


Выпекаем блины на сковороде, смазанной растительным маслом, с двух сторон до золотистой корочки. Готовые блины смазать сливочным маслом.



ПРИЯТНОГО АППЕТИТА!!!!!!




 For me , pancakes on Saturdays became a family ritual. Cooking pancakes came to automatism. Typically, in the dough, is all that is refrigerated and does not correspond to the original recipe. But it comes with experience ... And today I will tell you the basic recipe and delicious thin pancakes, which is not unique Для меня, блины по субботам стали семейным ритуалом. А приготовление блинов дошло до автоматизма. Обычно, в тесто, идет все, что есть в холодильнике и не соответствует оригинальной рецептуре. Но это приходит с опытом… А сегодня я вам расскажу основной рецепт тонких и вкусных блинчиков, который не является единственным.


Вот эти, чучело-мяучело, выпросили, с утра, 3 блина…

No comments:

Post a Comment

Дорогие читатели!
Благодарю за ваши отзывы. Это очень приятно и дорого для меня.